Foruma yeni katıldım cevabını net olarak bulamadığım o kadar çok soru varki yardımcı olursanız çok sevinirim.Benim eşim Amerikan Vatandaşı ancak Amerikada hiç bulunmamış babası orada yaşıyor ancak görüşmüyorlar.Yani eşimin USA da ikametgahı bulunmuyor.2 kızımız var biri 7 diğeri 3 yaşında.Eşim ben ve çocuklar için dilekçe verdi.USCIS tarafından hoşgeldiniz mektubu geldi benim için IR-1 çocuklar için de IR-2 vize kategorisi verildi ancak bizden çocuklarda dahil I-864 formu istendi .Eşim amerikan vatandaşı olduğu için çocuklarda 16 yaş altı olduğu için I-864 yerine I-864W formu doldurulması gerektiği ile ilgili internetde bilgilerde var. Hangi formun doldurulması gerek açıkçası kafam karıştı.Ayrıca çocukların Amerikaya girişte otomatik USA vatandaşı olabilmesi için Eşimin USA da bir evi güvence altına alması gerekiyormuş yani bir evi satın alması yada kiralaması.Bu konularla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden çok tesekkür ederim