1 vizesi ile out of status durumu YARDIM


Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Junior Member Cellairis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2017
    Mesajlar
    1

    1 vizesi ile out of status durumu YARDIM

    erhabalar,

    Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim, sizden küçük bir ricam olucak beni kırmazsanız,

    İnternette çok fazla bilgi kirliliği var kafa karıştırıcı,

    J-1 vizesi ile trainee yapmaktaydım bir otelde yarım bıraktım oteldeki problemlerden dolayı, sponsor şirketim iş sözleşmemizi bitirdiğini ve 10 gün içinde abd yi terketmem ya sa change of statüs yapmam gerektiğini söyledi , ben başka bir statu değişikliği için herhangi bir başvuru yapmadım ve şuan hala abd'deyim.

    Sadece ilk geldiğim 2. Ayımda iki yıl kuralını kaldırtmak için işlemleri başlatmıştım ve en son adresime bir mektup geldi kalktığına dair.

    şimdi iki sorum var,

    360 günü doldurmadan türkiye'ye dönersem abd ye tekrar giriş için banlanıyormuyum? F-1 ya da tutist vizesi için ileride yapacağım başvurularda sıkıntı çıkar mı ? Beklemem gerek bir süre var mı ?

    İkinci sorum diyelim ki sönsüm türkiye'ye , green card a başvurdum ve çıktı, bu durumda burada out of status olarak kaldığım zaman bana sıkıntı çıkarıcak mı ?

    Ne kadar teşekkür etsem azdır bu bilgiye çok ihtiyacım var.

    Saygılarımla

  2. #2
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.131
    Alıntı Cellairis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erhabalar,

    Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim, sizden küçük bir ricam olucak beni kırmazsanız,

    İnternette çok fazla bilgi kirliliği var kafa karıştırıcı,

    J-1 vizesi ile trainee yapmaktaydım bir otelde yarım bıraktım oteldeki problemlerden dolayı, sponsor şirketim iş sözleşmemizi bitirdiğini ve 10 gün içinde abd yi terketmem ya sa change of statüs yapmam gerektiğini söyledi , ben başka bir statu değişikliği için herhangi bir başvuru yapmadım ve şuan hala abd'deyim.

    Sadece ilk geldiğim 2. Ayımda iki yıl kuralını kaldırtmak için işlemleri başlatmıştım ve en son adresime bir mektup geldi kalktığına dair.

    şimdi iki sorum var,

    360 günü doldurmadan türkiye'ye dönersem abd ye tekrar giriş için banlanıyormuyum? F-1 ya da tutist vizesi için ileride yapacağım başvurularda sıkıntı çıkar mı ? Beklemem gerek bir süre var mı ?

    İkinci sorum diyelim ki sönsüm türkiye'ye , green card a başvurdum ve çıktı, bu durumda burada out of status olarak kaldığım zaman bana sıkıntı çıkarıcak mı ?

    Ne kadar teşekkür etsem azdır bu bilgiye çok ihtiyacım var.

    Saygılarımla

    ABD'de kacak kalma gocmen olmayan vize basvurularini etkileyebilir, size -ozellikle- turist vizesinin verilmesini zorlastiracaktir. Fakat ABD'de kacak kalma, cekilisten cikan GC mulakatlarini cok etkilemiyor.

    Su an yapmaniz gereken ise.... sanirim en yakin zamanda ABD disina cikmaniz gerek, fakat bu konuyu daha cok bilgi sahibi birileri cevaplarsa daha iyi olur. Su anki statunuz ile ABD'de neler yapabilirsiniz cok emin degilim. fatihk34'un actigi abd'de kacak kalma konusuna goz atabilirsiniz.
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •