f1 vizesi soruları


Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Junior Member bigfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2018
    Mesajlar
    2

    f1 vizesi soruları

    aklıma takılan bir kaç soru var, cevabınız olur ise sevinirim.

    1 - eşim amerikada community college gitmek istiyor. röntgen teknisyenliği gibi sağlıkla ilgili bir bölüm istiyor. buradan f1 vizesi alırken sağlıkla ilgin hiç yok neden bu alana gitmek istiyor musun ya da amerikada öğrensen türkiye de bu işi yapamazsın zaten neden gidiyorsun gibi bir yaklaşım oluyor mu ? kısaca vize reddi mi alırız ?

    ya da garantiye almak için işletme gibi bir alanda mı başvuru yapmak lazım ?

    2 - ben şu an çalışmıyorum ( erkek tarafıyım ) depandant olarak f2 başvurucam ben de. 2 yıl sen orada ne yapacaksın diyip red verirler mi ? mantıken kadın olunca çalışıp çalışılmasına bakılmıyor ama =)


    çok teşekkürler

  2. #2
    Senior Member sir.altan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2017
    Bulunduğu yer
    sydney
    Yaş
    73
    Mesajlar
    398
    ....F1 vizesi 18 yasindan 80 yasina kadar olan herkesler icin aciktir,gidecek kisi esini ve cocuklarinida goturecekse ayni anda F2 vizesinede basvurmalidirlar.niye bu meslegi ogrenmek istiyorsun diye soracaklarini tahmin etmiyorum...F1 vize sahibi- esinin ve cocuklarinin calisma hakki yoktur.yani talebe ayni zamanda ailesinede bakacakdir,talebenin okul campus,u icinde haftada 20 saat calisma hakki vardir,okul tatillerinde 40 saat olabilir,bir yerde okudum ilk birinci yil campus icinde calismaya musaade edilmiyor deniliyor.
    ...campus disinda calismak icin ekonomik zorluklarin birden gelismesi lazim,okul ucreti yukseldi,hastalik geldi ilaclar filan almak,yani mali sikintilar olursa musaadeli olarak okul disinda talebeye calisma hakki veriliyor.-------Curricular practical training,meslegi ogreniyorsunuz ama practice yapmaniz lazim galiba 12 ay kadar da ozel bir yerde calisabiliyorsunuz,tabi her seyin sartlari var----obtinal practical training,buda calismanin diger bir yonu okul veya kurs bitti,(BAZI MESLEKLER ICIN)Tecrube sahibi olmaniz lazim,29 aya kadar ozel veya devlet firmalarinda calisma izni olabiliyor.
    ...Es le amerikaya gidip bir iki yil kollejde okumak bir hayli masraflidir,yani orta halli insanin altindan kalkamayacagi bir durum,amerika ucuz bir memleket degil,ev kirasi vasita paralari filan,bol sanslar.
    ...YOU WILL NEVER WALK ALONE...

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •