B2 Turist Vizesi


Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Senior Member şanslı16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2015
    Mesajlar
    132

    Question B2 Turist Vizesi

    Merhaba arkadaşlar,

    Ben dün green card vizemi aldım, ablamın da benimle gelmesi için onun adına B2 turist vizesine başvurmayı düşünüyoruz. Kendisi serbest tercüman, 5 yıldır bu işi yapıyor ve banka ekstrelerinde bu durum net olarak görülebiliyor. Yaş 50 ve bekar. Vize alma şansımız nedir? Vize görüşmesi için hangi konsolosluğu seçsek? Ankara mı daha mülayim olur yoksa İstanbul mu? Siz ne dersiniz? Ve görüşme sırasında nelere dikkat etmeliyiz?

    Not: Özellikle belirtmek istiyorum, orada kaçak kalması gibi bir niyetimiz yok. Ara sıra yanıma gelecek, İngilizcesini ve belki amerikan muhasebesi konusunda bilgisini genişletecek o kadar.

  2. #2
    Senior Member şanslı16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2015
    Mesajlar
    132
    Yine merhaba,
    B2 vizesi için DS-160 formunu dolduruyordum ve bir yerde takıldım. Amerika'da birinin veya bir firmanın iletişim noktası olarak telefonunu istiyor. Halbuki daha önceki sayfalarda hiç kimseyi tanımadığımızı ve self-support olacağını belirtmiştik. Does not apply cevabı telefon kısmında işe yaramıyor, ne yapmamız gerekiyor?

  3. #3
    Member lostys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2015
    Mesajlar
    57
    ds-160 formunu, ingilizce mi doldurmak gerekli, yoksa türkçe de doldursak olur mu? fark eden bir şey var mı?

    bir de, turist vizesi mülakatında, eldeki evrakları (istenmeyen fakat kuvvetlendirici, memuriyet belgesi, aile nüfus kaydı vs) görüşme sırasında camın altından pasaport ile vermek gerekiyor mu, yoksa istendiğinde mi veriliyor?

  4. #4
    Junior Member hose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2016
    Mesajlar
    1
    Merhabalar,

    iki onceki pasaportumda 10 yillik gecerli turist vizem var.

    Su an elimde gecici pasaport var.

    Gecici pasaportla ABD'ye girilebiliyor mu?

  5. #5
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.131
    Alıntı hose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

    iki onceki pasaportumda 10 yillik gecerli turist vizem var.

    Su an elimde gecici pasaport var.

    Gecici pasaportla ABD'ye girilebiliyor mu?
    Ustunde vize olan pasaport ile guncel olan pasaportunuzu beraber tasiyin. Ikisini de gormek isterler.
    Bir sorun yasamamaniz lazim.
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  6. #6
    Junior Member Burak99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    2
    Merhabalar,
    Ben gc sahibiyim, kardesim liseye gidiyor. Onun da abd de okumasini istiyoruz. Turist vizesi alinip abd de lise okunabiliyormus diye duydum. Boyle yapanlar varmis. Oraya gidip vizeyi ceviriyorlarmis. Bunun prosedurleri nedir acaba? (Public school larda okunuyormus).

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •