Abd de evlilik yoluyla Green card almak


Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Member redur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2017
    Mesajlar
    46

    Abd de evlilik yoluyla Green card almak

    Arkadaşlar şuan da kız arkadaşımla abd deyiz kız arkadaşımın Green cardı var, acaba burada evlenirsek ne kadar süre içerisinde Green card, çalışma izni ve oturma izni alabilirim acaba? Bunların bekleme süresini bilen var mı?

  2. #2
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.131
    Alıntı redur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şuan da kız arkadaşımla abd deyiz kız arkadaşımın Green cardı var, acaba burada evlenirsek ne kadar süre içerisinde Green card, çalışma izni ve oturma izni alabilirim acaba? Bunların bekleme süresini bilen var mı?
    Kız arkadaşınız Türk mü? Türkiye'de evlenmeniz sizin için daha iyi olur. Evlendikten sonra sizin de green card almanız 2 yılı bulabilir. Şu konumuzda detaylı bilgi bulabilirsiniz ; https://yesilkart.gen.tr/yesilkart-g...a-evlilik.html
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  3. #3
    Member redur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2017
    Mesajlar
    46
    Merhaba neden Türkiye de evlenmemiz daha iyi olur acaba? Kız arkadaşım türk yeni geldik beraber 2016 talihlisi Haziran da giriş yaptık, merak ettiğim evlenirsek burada benim oturma iznim oluyor mu

  4. #4
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.131
    Alıntı redur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba neden Türkiye de evlenmemiz daha iyi olur acaba? Kız arkadaşım türk yeni geldik beraber 2016 talihlisi Haziran da giriş yaptık, merak ettiğim evlenirsek burada benim oturma iznim oluyor mu
    siz nasıl gittiniz turist vizesiyle mi? eğer öyleyse zaten geri dönmek zorundasınız. orada evlenmeniz bürokratik sebeplerden dolayı çok uzun ve zor olur. verdiğim linklerde detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  5. #5
    Member redur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2017
    Mesajlar
    46
    Öğrenci vizesi ile buradayım, evlendikten sonra oturma izninin gelmesi 6 aydan fazla mı sürer?

  6. #6
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.131
    Alıntı redur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öğrenci vizesi ile buradayım, evlendikten sonra oturma izninin gelmesi 6 aydan fazla mı sürer?
    o kadar çabuk gelmez, başvuru yaparken dolduracağınız formlardan birisi de çalışma izni formu, yani çalışma izniniz olacak. Öğrenci vizeniz ne Zaman bitiyor?
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  7. #7
    Member redur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2017
    Mesajlar
    46
    1,5 hafta sonra evleniyoruz 7 aylık vize var o zaman içerisinde oturma izni gelip gelmeyeceğini merak ediyorum gerçekten ve çalışma izni oturma izninden sonra geliyor sanırım değil mi?

  8. #8
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.131
    Alıntı redur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,5 hafta sonra evleniyoruz 7 aylık vize var o zaman içerisinde oturma izni gelip gelmeyeceğini merak ediyorum gerçekten ve çalışma izni oturma izninden sonra geliyor sanırım değil mi?
    vizenizin bitmesine daha varmış. vizeniz bittiğinde statünüz "pending" olacak yani kaçak duruma düşmeyeceksiniz. işlemleriniz bitene kadar yasal olarak amerikada kalabilirsiniz.
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  9. #9
    Member redur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2017
    Mesajlar
    46
    Peki evlendikten sonra 1-2 ay sonra okuldan ayrılsam bile yasal olarak kalabiliyormuyum?

  10. #10
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.131
    Alıntı redur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki evlendikten sonra 1-2 ay sonra okuldan ayrılsam bile yasal olarak kalabiliyormuyum?
    Dediğim gibi durumunuz pending oluyor yani kalabiliyorsunuz
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •