Evlilik Sürecim için yardım


Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Junior Member spi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2018
    Mesajlar
    1

    Evlilik Sürecim için yardım

    Herkese merhaba formu uzun zamandır takip ediyorum gerek fb da gerek burada gerçekten harika faydalı paylaşımlar yapılıyor.Bugün ise benim sizlerin yardımına ihtiyac duydugum gün Forumda gezindim bakındım ama bulamadım yada göremedim(eğer öyleylse kusuruma bakmayın).

    J1 ile amerikaya geldim yaklasık 8-9 ay önce ve 5 ay kadar zaman sonra vizem bitecek bu arada 2 yıl kuralını waiver yaptım.
    Benim sorum şudur kız arkadasımla güzel bir ilişkimiz var ve evlilik prosüdürlerine adım atmak üzereyiz.Ve kafamı kurcalayan durum şudur emin olamadığım ;Evlendikten sonra lisansımızı aldıktan sonra AOS a eşimin benim adıma başvuru yapması gerekiyor diye durdum, benim statümü burada korumak (pasaporttaki vizem bitse dahi burada kalabiliyorum legal olarak fakat ülkeden çıktıktan sonra giriş yapamıyorum) ve çalışma izni almak için bu doğru mudur ? doğru ise prosüdürler evraklar ücretler vs bilgi verebilecek bir arkadaşım varmıdır burada ? ve avukata gerek varmı bu basvuru için?

    Diğer sorum ise ; evlendikten hemen sonra Green Card başvurusu yapmam gerekir mi? belli bir süre beklemek gereklimidir?

  2. #2
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.133
    Alıntı spi34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba formu uzun zamandır takip ediyorum gerek fb da gerek burada gerçekten harika faydalı paylaşımlar yapılıyor.Bugün ise benim sizlerin yardımına ihtiyac duydugum gün Forumda gezindim bakındım ama bulamadım yada göremedim(eğer öyleylse kusuruma bakmayın).

    J1 ile amerikaya geldim yaklasık 8-9 ay önce ve 5 ay kadar zaman sonra vizem bitecek bu arada 2 yıl kuralını waiver yaptım.
    Benim sorum şudur kız arkadasımla güzel bir ilişkimiz var ve evlilik prosüdürlerine adım atmak üzereyiz.Ve kafamı kurcalayan durum şudur emin olamadığım ;Evlendikten sonra lisansımızı aldıktan sonra AOS a eşimin benim adıma başvuru yapması gerekiyor diye durdum, benim statümü burada korumak (pasaporttaki vizem bitse dahi burada kalabiliyorum legal olarak fakat ülkeden çıktıktan sonra giriş yapamıyorum) ve çalışma izni almak için bu doğru mudur ? doğru ise prosüdürler evraklar ücretler vs bilgi verebilecek bir arkadaşım varmıdır burada ? ve avukata gerek varmı bu basvuru için?

    Diğer sorum ise ; evlendikten hemen sonra Green Card başvurusu yapmam gerekir mi? belli bir süre beklemek gereklimidir?

    Şu konuyu incelemenizi öneririm; https://yesilkart.gen.tr/yesilkart-g...a-evlilik.html
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •