Merhabalar. Ben 10 senelik turistik vizeye sahibim. Amerika’ya son girişimde 6 ay kalma iznimi aşarak iki seneye yakın süre geçirdim,fakat henüz 6 ay dolmadan bir evlilik gerçekleştirdim. Şuan geri dönmek istiyorum hali hazırdaki vizemle giriş yapabilirmiyim? Veyahut nasıl bir yol izlemem gerekiyor evliliğim 2 seneyi doldurmak üzere tr den Amerikan konsolosluğuna mı başvurmalıyım?