Ds260 formu hk.


Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes
  • 1 Post By sir.altan

Konu: Ds260 formu hk.

  1. #1
    Junior Member zoe_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2018
    Mesajlar
    2

    Ds260 formu hk.

    Mrblar DS260 formunu doldurdum ve gönderdim kafama takılan soru şu bu forma resim ekliyormuyuz formun bitiş kısmında biraz aceleci davrandım emin olamadım cvplarsiniz çok sevinirim.tşkler simdiden

  2. #2
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.116
    Alıntı zoe_N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrblar DS260 formunu doldurdum ve gönderdim kafama takılan soru şu bu forma resim ekliyormuyuz formun bitiş kısmında biraz aceleci davrandım emin olamadım cvplarsiniz çok sevinirim.tşkler simdiden

    konsolosluğa mülakata giderken fotoğrafı yanınızda götürüyorsunuz
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  3. #3
    Junior Member GOGEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2017
    Mesajlar
    23
    Merhaba,
    Eşim için green card başvurusu yapacağız. Eşim kızlık soyadını ve benim soyadımı beraber kullanıyor. Başvuru sırasında middle name kısmına kızlık Soyadını, Surname kısmına ise benim Soyadımı yazması mı uygun olur yoksa Surname kısmına hem kendi hem de benim soyadımı mı yazmalı nasıl yapmalıyız? Pasaport'unu henüz yenilemediği için orda nasıl yazdığını yazacağını bilmiyoruz.
    Ayrıca eşimin soyadında "i" harfi var. büyük İ yazınca sistem uyarı veriyor. Küçük halde mi yazalım soyadını yoksa büyük I'mı yaplım?
    Yardımınızı rica ederiz.

  4. #4
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.116
    Alıntı GOGEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Eşim için green card başvurusu yapacağız. Eşim kızlık soyadını ve benim soyadımı beraber kullanıyor. Başvuru sırasında middle name kısmına kızlık Soyadını, Surname kısmına ise benim Soyadımı yazması mı uygun olur yoksa Surname kısmına hem kendi hem de benim soyadımı mı yazmalı nasıl yapmalıyız? Pasaport'unu henüz yenilemediği için orda nasıl yazdığını yazacağını bilmiyoruz.
    Ayrıca eşimin soyadında "i" harfi var. büyük İ yazınca sistem uyarı veriyor. Küçük halde mi yazalım soyadını yoksa büyük I'mı yaplım?
    Yardımınızı rica ederiz.
    eşinizin kendi soyadı middle name, sizin soyadınız surname. Büyük hafrlerle "I" şeklinde yazın
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  5. #5
    Junior Member mstf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2019
    Mesajlar
    1
    Selamlar,

    Sizlere bir sorum olacaktı, DS260 formunu dolduracağım fakat bir sorunum var.

    Doğum yerim Almanya. Kimlikte yazan ise 1986 doğumlu olduğum için B.Almanya (Batı Almanya yani) olarak geçiyor. Şimdi doğum yerimi belirtirken ülke tabiki Germany seçeneği olacak ama city ve province kısımlarına ne yazmam gerekir? Ben çok kafama taktım bu konuyu ama Seçmeli yerden Germany seçtikten sonra city ve province kısımlarıba West Germany mi yazmalıyım sizce? Yurtdışı doğumlularda il-ilçe kısmını nasıl dolduruyorlar?

  6. #6
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.116
    Alıntı mstf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

    Sizlere bir sorum olacaktı, DS260 formunu dolduracağım fakat bir sorunum var.

    Doğum yerim Almanya. Kimlikte yazan ise 1986 doğumlu olduğum için B.Almanya (Batı Almanya yani) olarak geçiyor. Şimdi doğum yerimi belirtirken ülke tabiki Germany seçeneği olacak ama city ve province kısımlarına ne yazmam gerekir? Ben çok kafama taktım bu konuyu ama Seçmeli yerden Germany seçtikten sonra city ve province kısımlarıba West Germany mi yazmalıyım sizce? Yurtdışı doğumlularda il-ilçe kısmını nasıl dolduruyorlar?
    almanyadaki işleyiş nasıl bilmiyorum ama kimliğinizi yeniletseniz hala batı almanya diye yazacak mı? yeni kimliklerde yazmaz diye düşünüyorum. bence kimliğinizi yeniletip o şekilde doldurabilirsiniz. yeniletmezseniz de bir sorun olacağını sanmıyorum şehir, eyalet, Almanya şeklinde doldurabilirsiniz.
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  7. #7
    Senior Member sir.altan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2017
    Bulunduğu yer
    sydney
    Yaş
    73
    Mesajlar
    390
    Alıntı mstf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

    Sizlere bir sorum olacaktı, DS260 formunu dolduracağım fakat bir sorunum var.

    Doğum yerim Almanya. Kimlikte yazan ise 1986 doğumlu olduğum için B.Almanya (Batı Almanya yani) olarak geçiyor. Şimdi doğum yerimi belirtirken ülke tabiki Germany seçeneği olacak ama city ve province kısımlarına ne yazmam gerekir? Ben çok kafama taktım bu konuyu ama Seçmeli yerden Germany seçtikten sonra city ve province kısımlarıba West Germany mi yazmalıyım sizce? Yurtdışı doğumlularda il-ilçe kısmını nasıl dolduruyorlar?
    almanyanin dogusu batisi kalmadi.memleket almanya province veya city diyorsa yasadiginiz sehiri yazacaksiniz.
    yapay-zeka likes this.
    ...YOU WILL NEVER WALK ALONE...

  8. #8
    Junior Member USAandTURKIYE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2019
    Mesajlar
    1
    Case number: 2020EU00014xxx

    DS 260 formunu doldururken,

    kendi pasaportumun bilgilerini girdim, ancak eşimin şu an pasaportu yok. TRAVEL belgesi de yok. Bu bölüme ne yazmalıyız. Formu bu haliyle gönderip vize mülakatına kadar eşime pasaportunu alıp mülakata gidebilir miyiz?
    Çalışılan iş yerleri ve okul isimleri yazılırken orijinal TÜRKÇE adlarını mı İngilizce olarak mı yazmalıyız? Örnek: BAYBURT HOLDİNG, TEPE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş ve ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLŞKİLER BÖLÜMÜ gibi mi yoksa İngilizce halini mi?
    Vize mülakatından önce Sağlık, Dr. işlemleri için istenen aşıları öğrendikten sonra SAĞLIK BAKANLIĞI'nın aşı yapmaya ve belge vermeye yetkili birimlerinden aşılarımızı yaptırıp, aşı belgemizi alırsak sıkıntı olur mu?
    Emekli maaşı, kayıtlı araç ve tapulu ev olmasına rağmen yine de hesapta istenen asgari paranın bulunmasına gerek var mıdır?
    Son 6 ay içinde farklı tarihlerde yüksek miktarda meblağın giriş ce çıkışı avantaj ve dezavantaj sağlar mı?
    Sevgilerimle....

    0

  9. #9
    Junior Member iQsuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2017
    Mesajlar
    9
    @USAandTURKIYE

    esinize pasaport cikarip ds260'i o sekilde doldurun. zira daha sonrasinda yapicaginiz degisiklikler sureci uzatir.
    surecin uzamasi hem sizi psikolojik olarak zorlar hemde ekonomik olarak zorlar.
    pasaport cikarmak cok uzun bir is degil. yapiverin gitsin.

    duzenleme;

    mesaj tarihiniz baya eskiymis. cevabi yolladiktan sonra gordum. ileride bu problemle karsilasabileceklere referans olmasi acisindan bu postu silmiyorum.
    Konu iQsuz tarafından (23-07-2019 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: duzeltme

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •