bir sorum olacak


Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes
  • 1 Post By yapay-zeka

Konu: bir sorum olacak

  1. #1
    Junior Member amerikan rüyası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2018
    Mesajlar
    1

    bir sorum olacak

    Selamlar ben green card a başvurmak istiyorum fakat 45 yaşında ilkokul mezunuyum ancak aşçılık sertifikam var sizce çıkma şansı nedir bilgi alabilirmiyim

  2. #2
    Senior Member selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    6.133
    Alıntı amerikan rüyası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar ben green card a başvurmak istiyorum fakat 45 yaşında ilkokul mezunuyum ancak aşçılık sertifikam var sizce çıkma şansı nedir bilgi alabilirmiyim
    evet sizin mesleğiniz kabul ediliyor, en az 2 yıl çalıştığınızı kanıtlarsanız şansınız var
    Facebook grubumuz açıldı... Katılmak için tıkla! https://www.facebook.com/groups/YesilkartOfficial/

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/YesilkartOfficial/

    Instagram sayfamız:https://www.instagram.com/yesilkart/

    kişisel profilim:

    twitter @Selin_usa
    https://www.facebook.com/selinnusa
    instagram: @selinn_usa

  3. #3
    Senior Member yapay-zeka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2013
    Mesajlar
    350
    6. Çeşitlilik vize programına hangi meslek sahipleri katılabilir?
    İş tecrübelerinin yeterlik ve denkliğini belirlemek için Birleşik Devletler Çalışma Bakanlığı’nın O*Net OnLine
    veri tabanı kullanılacaktır. O*Net OnLine veri tabanı iş tecrübelerini beş iş alanına (job zone) bölmüştür.
    Çalışma Bakanlığı web sitesinde birçok meslekten bahsedilmiş olsa da sadece belli meslekler kura
    programına katılım için uygundur. Mesleğinize dayanarak kura programına katılmak istiyorsanız, son beş
    yıl içinde, veri tabanında Özel Mesleki Hazırlık seviyesi (Specific Vocational Preperation – SVP) 7.0
    veya daha yüksek olan bir meslekte, en az 2 (iki) yıllık bir iş deneyimine sahip olmalısınız.
    İstenilen eğitim ve iş tecrübesine sahip değilseniz başvurunuz vize görüşmeniz sırasında diskalifiye
    edilecektir ve size ya da aile bireylerinize vize verilmeyecektir.
    7. Çalışma Bakanlığı web sitesinde kuraya katılmaya uygun meslekleri nasıl bulurum?
    O*Net OnLinehttp://online.onetcenter.org/ sitesinde bir mesleğin yeterli olup olmadığını anlamak için aşağıdaki adımları izleyiniz:

    1. Web sitesinde “Meslek Bulma” (“Find Occupations”) alanından“Meslek Grubu’nu (“Job Family”)
    listeleyiniz.
    2. Seçiminizi yaptıktan sonra “git” (“go”) komutuna basınız.
    3. Buradan mesleğinizin bağlantısına tıklayınız.
    4. Meslek bağlantısına tıkladıktan sonra İş Alanı (Job Zone) bağlantısını seçip bu meslek için uygun
    görülmüş İş Alanınına (Job Zone) ve Özel Mesleki Hazırlık seviyesine (SVP range) bakınız.
    Örnegin, Aerospace Engineers (Uzay Mühendisliği) seçiniz. Bu meslek için verilen Summary Report (özet
    raporu) sonunda Job Zone (iş alanı) altında Özel Mesleki Hazırlık seviyesini 7.0<8.0 olarak göreceksiniz.
    Bu durumda Uzay Mühendisliği kura programı için uygun bir meslektir.
    Ek bilgiler için Göçmenlik Kurası – Meslekler Listesi Web Sayfasına tıklayabilirsiniz.

    kaynak: https://travel.state.gov/content/dam...20_Turkish.pdf
    selin likes this.
    Yabancı Dil ve Green Card: http://sanaldil.com/

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •